Lawatan Pengarah Ke Makmal Komputer DPP

24 September 2014 : Pengarah Pusat Komputer, En. Kamarudin Abdullah telah mengadakan lawatan ke Makmal-Makmal Komputer di Dewan Penginapan Pelajar. Lawatan ini adalah untuk mendapatkan gambaran yang jelas dan terkini berkaitan dengan Projek Pengubahsuaian Makmal tersebut yang akan berkonsepkan “student lounge” dengan suasana yang lebih santai.

Disamping itu juga, Pengarah sempat mengadakan  perbincangan dengan beberapa orang Pengetua untuk mendapatkan pandangan  berkaitan dengan pengubahsuaian ini. Lawatan ini turut disertai oleh En. Khalil Kusairi Hisam, Puan Nor’ Azzah Yusof dan beberapa orang wakil daripada Uniutama Solution Sdn. Bhd.

Habis