Sesi Perkongsian Ilmu 5S di semua Zon 5S UUMIT

Pada 5-8 Ogos 2019 Unit Latihan 5S telah mengadakan Sesi Perkongsian Ilmu bersama ahli-ahli di setiap Zon 5S di UUMIT. Sesi ini diketuai oleh Puan Nelwati Abidin selaku Ketua Unit Latihan 5S UUM Information Technology (UUMIT).

Lawatan ini bertujuan untuk berkongsi ilmu bagi menigkatkan mutu dan kualiti pengurusan 5S di UUMIT ke arah yang lebih efektif dan efisien. Setiap 10 Zon 5S telah dilawati semasa sesi ini berlangsung.

Dalam sesi perkongsian ilmu ini, staf UUMIT yang terlibat diberi perkongsian mengenai tatacara dan amalan terkini 5S yang harus dipraktikkan. Komen-komen diberikan berdasarkan piawaian 5S dengan harapan mutu dan hasil kerja ahli-ahli di setiap zon lebih efisien dan kemas.

Kesemua ahli zon memberikan kerjasama yang baik sepanjang berlangsungnya sesi perkongsian ini.

Sekian

Unit Latihan 5S |