• +604 928 6666
  • itservices@uum.edu.my
  • Sun - Thu 8:00 AM - 5:00 PM (Fri, Sat & Public Holiday Closed)

Majlis Gotong Royong 5S - 26 Okt 2017

UUMIT ONLINE : Satu majlis kesyukuran dan gotong royong 5S telah diadakan pada hari Khamis, 26 Oktober 2017. Gotong royong ini telah dijadualkan dan diadakan secara konsisten pada minggu ke-3 setiap bulan sebagai membudayakan aktiviti 5S di peringkat UUMIT. Aktiviti gotong royong ini meliputi setiap zon dan kawasan sekitar UUMIT.

Majlis kemudiannya diteruskan dengan majlis kesyukuran atas pencapaian UUMIT merangkul Naib Johan 5S peringkat jabatan A untuk tahun 2016. Majlis dimulakan ucapan aluan oleh Pengerusi 5S. Seterusnya ucapan daripada Pengarah UUMIT yang turut meraikan pencapaian 5S yang amat bermakna ini. En. Kamarudin dalam ucapannya turut menyampaikan ucapan tahniah dan terima kasih kepada semua AJK yang bertungkus lumus dan semua staf UUMIT yang terlibat dalam menjayakan amalan 5S.

Unit Promosi 5S