Berita

Mengapa KITAR SEMULA? Selain daripada menjimatkan sumber alam, kitar semula amat penting di mana pengurangan penggunaan bahan mentah dapat mengurangkan aktiviti melombong bahan mentah, menebang pokok dan sebagainya yang akan menyebabkan pencemaran serta menjejaskan alam sekitar.

Kebanyakan produk yang diperbuat daripada bahan-bahan seperti kertas, logam, kaca dan botol sebenarnya mempunyai nilai ekonomi dan boleh digunakan semula. Oleh itu marilah bersama-sama kita amalkan JOM KITAR SEMULA!
JOM AMAL 5S.

Unit Promosi |